Steun Kavitha Foundation

Help ons om de meisjes in Baale Mane goed onderwijs te geven. Met een kleine bijdrage kunt u een groot verschil maken. Hieronder vindt u een overzicht van wat we met kleine bedragen voor de meisjes kunnen betekenen.

  • € 5,00  een schooluniform
  • € 10,00  een jaar lang schoolgeld voor een kind

Betaal gemakkelijk via iDEAL
Veilig en vertrouwd

iDeal

Doe (online) een gift

U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL45 RABO 0157768678 t.n.v. Stichting Kavitha Foundation te Steenwijkerland. Of snel, gemakkelijk en veilig via iDeal online uw donatie overmaken. U kunt het gewenste bedrag en uw bank in onderstaande formulier aangeven. Wanneer u op ‘Overmaken’ klikt, gaat u naar de beveiligde betaalomgeving van uw bank met de gegevens reeds ingevuld. Hier kunt u uw donatie overmaken.

Kies het bedrag dat u eenmalig wilt doneren:


Word vriend van Kavitha

Voor € 35,- per jaar kunt u “Vriend van Kavitha” worden. Hiermee dekt u alle kosten voor één schooljaar voor een meisje. Met onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de ontwikkeling van de kinderen. Wilt u “Vriend van Kavitha” worden? Stuur ons dan een mailtje op info@kavithafoundation.nl of vul het contactformulier in.

Samenwerkingspartner

Wilt u ons met diensten of producten steunen vanuit uw bedrijf?
Wij nodigen u van harte uit om één van onze waardevolle samenwerkingspartners te worden. Heeft u een mooi idee om onze stichting te ondersteunen? Wij gaan graag met u in gesprek wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur ons een mailtje op info@kavithafoundation.nl of vul het contactformulier in.

Nauwelijks overhead

Alle activiteiten in Nederland vinden belangeloos plaats, zodat al het geld terechtkomt waar dat het hardst nodig is: in Baale Mane.
De bijdragen van de founders zijn hoger dan de organisatiekosten.
Naar samenwerkingspartners en donateurs hanteert Kavitha Foundation een open communicatie en transparante verantwoording.