Header

Bestuur

Kavitha Foundation is in 2010 opgericht. Sinds juli 2018 bestaat het bestuur uit:

Nicolle Clemens, voorzitter

“Ik ben ervan overtuigd dat onderwijs de cirkel van armoede kan doorbreken. Voor Indiase meisjes is onderwijs echter nog lang niet altijd vanzelfsprekend. Ik kom zelf uit een familie waar ik de eerste was die een universitaire opleiding heeft afgerond. Ik ben dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen om mijn talenten te benutten. Ik gun de meiden in Baale Mane ook dat zij hun talenten kunnen ontdekken en inzetten voor hun toekomst. Vandaar dat ik Kavitha Foundation heb opgericht. Ik ben trots als ik ter plekke zie dat onze inzet daadwerkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling van deze meiden. Dat motiveert me om me voor hen te blijven inzetten. Daarbij geïnspireerd door Mahatma Gandhi: “be the change you want to see in this world”

Peter Visser, penningmeester/secretaris

“In juli 2018  vroeg Nicolle me om de functie van penningmeester/ secretaris van Kavitha Foundation te vervullen. Ik ken Nicolle al enkele jaren en heb haar passie voor Kavitha Foundation altijd gedeeld.
Een geweldig initiatief om jonge meiden een toekomst te bieden in een land waar dat niet vanzelfsprekend is. Met mijn fiscale achtergrond heb ik de nodige ervaring met cijfers. Ik heb altijd de drang gehad om dit ook voor een goed doel in te zetten. Deze kans om voor Kavitha Foundation aan de slag te gaan als penningmeester/secretaris, heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Samen met Nicolle ga ik voor een gezonde stichting, die met passie de meiden in Baale Mane helpt aan een betere toekomst. 
Of zoals Boeddha zegt:
Zoals de Grote Oceaan slechts één smaak heeft: die van zout;
zo heeft onderwijs ook slechts één smaak: die van vrijheid
.