Samenwerking

Samenwerkingspartners

Kapsalon De Kniphoeve

Sinds het najaar van 2013 verkoopt Bianca Ruiterkamp van Kapsalon De Kniphoeve in Wythmen Indiaas textiel (tassen, sjaals) en sieraden. Zij is erg enthousiast over de verhalen over Baale Mane en wil ons op deze manier graag ondersteunen. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar Kavitha Foudation. U vindt “De Kniphoeve” aan de Valkenbergweg 19 te Zwolle.

Meer informatie vindt u op www.kapsalon-dekniphoeve.nl

Natuurkampeerterrein ’t Scharvelt

Sinds 2012 werken we structureel samen met Natuurkampeerterrein
’t Scharvelt in Haarlo. Eigenaresse Jannie Nijhuis bood ons de mogelijkheid om Indiase sieraden en kaarsen van “Het Tweede Lichtje” te verkopen in haar curiosawinkeltje.

In april 2015 is de verkoop van Indiase sieraden en kaarsen bij ’t Scharvelt weer gestart.

Meer informatie vindt u op www.campingtscharvelt.nl

Structureel lichtpuntje: samenwerking met
“Het Tweede Lichtje”

Sinds 2011 werken we samen met kaarsenrecycling “Het Tweede Lichtje”, een maatschappelijk verantwoorde onderneming in De Pol (NW-Overijssel).

Het Tweede Lichtje maakt creatieve kaarsen voor binnen en buiten, geheel gemaakt van kaarsrestanten. Eigenaresse Loekie Langendoen runt de kaarsenmakerij ruim 15 jaar. Zij ondersteunt Kavitha Foundation met het project “Waste for School”. De opbrengst van vuurballen, vuurkransen, theelichtblikjes en stoffen verpakkingsmateriaal komt ten goede van het onderwijs van de meiden in Baale Mane. Bovendien verkoopt Loekie stoffen tassen, gemaakt door vele vrijwilligers, voor dit doel. Ook schenkt ze een deel van de opbrengst van de kinderworkshop “Crazy candles”. Tevens stelt zij diverse producten beschikbaar voor verkoop op kerstmarkten.

Uitgebreide informatie vindt u op: www.kaarsenrecycling.nl

Internationale samenwerking

Voor de steun aan Baale Mane is de Britse organisatie “The Friends of Baale Mane Gopalapura” een waardevolle partner. Elke euro die we ontvangen, gaat naar India; hiervoor mogen we gebruik maken van de ervaring en de contacten van deze Britse partner. Dit geeft ons de grootst mogelijke zekerheid dat het geld op de goede plek terecht komt. Zij werken sinds 2007 samen met de Indiase organisatie. Ze hebben de bouw van het huis mede gefinancierd en zijn steeds bezig met verbeteringen. Klik hier voor de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie over Baale Maane kunt u vinden op www.baalemane.org